OM MIG

64018_10201680880763025_1413364293_n[2]

Den røde tråd gennem mit arbejdsliv til nu har været kontakt med andre mennesker; først i form af medlemsservicering som jurist i store, politisk funderede medlems- og interesseorganisationer og senere i form af HR ansvar i videns tunge IT og forlagsvirksomheder.

Jeg brænder for ledelse, både når jeg som leder sikrer faglig udfordring og trivsel hos mine medarbejdere, og når jeg hjælper andre ledere til at udøve ledelse på højt niveau, men allermest når jeg målrettet sætter ledelse i spil for at understøtte virksomhedens strategiske mål og/eller skabe forandring.

Der gives megen udvikling gennem forandring!

Jeg elsker at rokke ved det eksisterende og gøre op med magelighed, bl.a. ved at se kritisk og kærligt på den eksisterende medarbejderstab i en kontinuerlig vurdering af, om vi som virksomhed har de rette ressourcer til at bringe os i mål.

I denne sammenhæng er jeg meget bevidst om, at ressourcevurderingen så langt fra udelukkende er de faglige kompetencer, der naturligvis altid skal være i orden, men det er indstillingerne, forestillingerne og holdningerne, jeg for alvor trives i at udfordre og prøve at flytte det sted hen, hvor det er til størst mulig gavn for virksomheden. Uden den rette indstilling kan de faglige kompetencer være nok så blændende; vi kommer alligevel ingen vegne og i værste fald, sakker vi bagud!

Mine egne værdier er: Mod, udvikling, ordentlighed, handlekraft og frihed.

Se mit CV på LinkedIn: http://dk.linkedin.com/in/ullameineckesoes

Jeg deltager aktivt i de debatter, der optager mig, hvoraf mange af emnerne også findes på denne blog, og jeg prøver at bidrage ved at skrive artikler, kronikker – og nu denne blog – om de emner, der optager mig mest, som pt. er:
•Strategisk ledelse
•God ledelse/Forandringsledelse
•Værdier
•Mediation/Konfliktmægling
•Karriere- og kompetenceafklaring
•Sociale medier set fra et arbejdsgiver synspunkt
•Den psykopatiske leder

Endelig er jeg blevet nysgerrig på emnet “mønsterbrydning”, ikke så meget i forhold til vores sociale arv, men i forhold til ændring af egen adfærd, forestillinger og holdninger, så hvis du har tanker om dette – eller andre af de punkter, jeg beskæftiger mig med her på bloggen, så skriv meget gerne til mig!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s