Hvorfor blive mentor?

Mentor%20i%20Telemac(2)[1]En mentor en erfaren person, som gennem bl.a. rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin viden og sine kompetencer for at støtte sin mentees udvikling. Begrebet anvendes i mange forskellige sammenhænge bl.a. til udvikling af ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, i foreninger til at støtte medlemmernes udvikling, på jobbet til kompetence- og karriereafklaring samt i samfundsmæssige sammenhænge som f.eks. i forbindelse med støtte til iværksættere, til unge jobsøgende, til integrationsprojekter, til folk ramt af særlig sygdom m.m.

Ordet mentor stammer fra den græske mytologi, hvor Mentor var ven og rådgiver for helten Odysseus. Da Odysseus begav sig af sted til den Trojanske krig efterlod han sin søn Telemakos i Mentors varetægt.

Som mentor vil du opleve, at din verden kan åbne sig overfor nye måder at tænke din faglighed på, nye metoder eller ny praksis. Du får måske indblik i en anden generation og de tanker og forestillinger, der er herskende her, og du får trænet dine formidlingskompetencer og samtaleværktøjer.

Du får tillige styrket dit CV, og så gør du en stor forskel for et andet menneske.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s